lördag 27 februari 2010

Träna upp magmusklerna!


Drömmer du om en stark, platt och lagom rutig mage? En snygg mage som håller kroppen upprätt? Många av oss vill hitta rätt sorts träning för just magen, men starka magmuskler betyder mer än bara ett vackert yttre. Eftersom magmuskulaturen är central i de flesta rörelser vi utför i vårt dagliga liv måste den vara stark. Styrketräning ger bättre hållning, skapar balans mellan olika muskelgrupper och förebygger skador. Detta bör ligga till grund även vid din magträning.

Effektivisera din magträning med bäckentippning. Pressa ned svanken i golvet under det dynamiska skedet. Vill man se resultat på vikt och midjemått är det istället uthållighetsträning kombinerat med en god kosthållning som gäller. När man talar om bukmuskulaturen som grupp brukar man generellt mena nedanstående muskler. Höftböjarmuskeln är en annan muskel som brukar räknas till magmuskulaturen, eftersom den hjälper till att arbeta i de flesta magövningar.

Magmuskler Träning

www.Swedensteroids.com


Äntligen har de öppnat en sajt där man kan köpa riktiga bra steroider. Gjorde min beställning och fick preparaterna inom 48 timmar som de hade lovat. Det har nu gått några veckor bara och jag har redan sett en rejäl skillnad. Tummen upp och hatten av! Gå in på http://www.swedensteroids.com/ och kolla!

tisdag 23 februari 2010

Att tänka på vid styrketräning

Styrketräning kan ge stora fördelar både resultatmässigt och även hälsomässigt. Då man gärna vill ha snabba resultat styrketränar man lite för mycket ibland som då har en motsatt effekt. Kroppen hinner inte återhämta sig mellan styrketräningspassen och resultaten blir därför lidande. Känner du att du inte utvecklas från pass till pass och vecka till vecka så kanske du tränar något för ofta. En dålig utveckling kan givetvis bero på andra faktorer som för lite sömn eller dålig kosthållning. Dem flesta klarar sig på 2 - 4 pass i veckan av styrketräning där 5 pass eller mer kan resultera i överträning.

När man är ung vill man gärna tro att man är odödlig. Tunga lyft med mycket vikter prioriteras före god teknik. Även om man tror att man kan utföra alla övningar korrekt bör man prata med en gyminstruktör. Rätt teknik minskar risken att drabbas av skador och kan öka muskeltillväxten.

Styrketräningsteknik


Är det bara att knalla in på ett gym, greppa ett par vikter och köra?

I början kommer du med stor sannolikhet att få resultat vad du än gör då du belastar kroppen mer än den är van vid.


Men för att få ut mesta möjliga effekt av träning måste du tänka ett steg längre. Vad är det som ger muskeltillväxt?


Större belastning av muskeln, inte tyngre vikter. Teknik och utförande är väldigt viktigt för dina fortsatta resultat. Visst är det kul att lyfta tungt men det är inte det bästa sättet att förbättra din fysik, att utföra övningen så att muskeln blir maximalt belastad kommer att ge bäst resultat.


Varför stå och jobba med jättetunga vikter och belasta lederna enormt mycket när du kan få lika bra resultat med en bra teknik och lägre vikt.


När du kör med en lägre vikt får du oftast bättre kontakt i muskeln och du minskar skaderisken.


En övning som många gör fel på är bicepscurl. Det är vanligt att folk står och svingar vikterna samtidigt som de gungar med hela kroppen. När det gäller en så liten muskel som biceps vill man ju isolera övningen så mycket det går för att inte koppla in större och starkare muskler. Stå hellre lutad mot en vägg där du inte kan gunga men fortfarande har förmåga att röra överarmarna fram och tillbaka.


Grundprincipen är att köra lugnt och kontrollerat i en så lång rörelsebana som möjligt.


Köp Steroider (Genshi)



Jag har undersökt mycket om olika preparater man kan köpa här i Sverige. Och preparaterna som man kan köpa ute på marknaden här i Sverige håller verkligen inte den bästa kvaliten. Jag har länge sökt efter ”1:a klass” men de som jag hittat på nätet håller ”3:e klass”. Till sist hittade jag Gen-Shi som är ledande inom branschen. Deras produkter håller hög kvalite. Det kostar kanske lite extra men hellre att ta det bästa en nåt mycket sämre. Vad ska man slösa pengar på ifall inte kroppen? Man ska tänka det som en investering och om ni frågar mig så tycker jag att kroppen är det bästa man kan investera på. För mer information och utbud gå in på www.genshilabs.com. Här har ni prislista:



Priser och Produkter :



Boldenone 1000 mg Gen-Shi : 65 €

Deca 1000 mg Gen-Shi : 65 €
Testosterone Propionate 1000 mg : 45 €
Testosterone Enanthate
Iran 250 mg : 6.5 €
Trenbolone Acetate
750 mg Gen-Shi : 80 €
Trenbolone Enanthate
1000 mg Gen-Shi : 90 €
Azolol Winstrol
100 tabs. Thailand 5 mg : 60 €
Azolol Winstrol 400 tabs. Thailand 5 mg : 210 €
Cabaser 1 mg 20 tablet : 90 €

Clenbuterol SoPharma 50 tabs. : 40 €
Tiromel
100 tab. Turkey : 65 €
Tiromel 25 tab. Turkey : 16.5 €
Primobolan Bayer Turkey : 11 €
Viagra
100 mg 4 tabs. Marham Darou Iran : 20 €
Clomid 10 tb. Turkey : 11 €
Clomid 30 tb. Turkey : 30 €
Dianabol British Dispansery Thailand 10 mg 100 tabs. : 60 €
Dianabol British Dispansery Thailand 10 mg 500 tabs. : 275 €
Anapolon
Turkey 50 mg 20 tabs. : 35 €
Virigen 30 caps. 40 mg : 28 €
Methyl Testosterone Iran 25 mg 100 tabs. : 40 €
Naposim 5 mg 100 tabs. : 35 €
Carsil 80 Tabs. : 25 € ( lever tablet )
Proviron 25 mg 20 tab. Schering : 16 €
Benexol 50 tab. b1 b2 b6 b 12 vitamin. : 20 €

Kontakt:


Ni kan maila till denna mailadress och göra er beställning på : Swedenbodybuilding@hushmail.com



Obs: Leverans till hela Europa!



Vi garanterar leverans inom 48 timmar inom Sverige, problemfritt och tullfritt!!


Köp steroider Efedrin Anabola Winstrol

Boldenon


Boldenones populäritet har ökat kraftigt under senaste tiden. Boldenone är ett preparat som kan både användas under muskeluppbyggnad och deffningen. Under muskeluppbyggnaden kan den kombineras med Tetosterone Enanthate och Testosterone Cypionate.( vilket som jag personligen skulle varmt rekommendera, min absoluta favorit! ) Det kan även kombineras med olika preparater under deff perioden. Såsom Masterone - Trenbolone, Acetate - Testosterone Propionate. Men p.g.a. att Boldenone har en egenskap som ökar matlusten kan den försvåra deffningen en aning. Därför föredrar jag att ni tänker efter en gång extra innan ni vill använda Boldenone under deff period.

Boldenone är ett ganska rent preparat jämfört med andra anabola sorter. Den rekommenderade dosen är 300 mg per vecka. Kurens längd kan variera, ( 6 veckor - 8 veckor - 10 veckor - 12 veckor ). Boldenone börjar visa sitt sanna effektivitet i 5:e veckan. Och under deff perioden visar den underbart resultat i 12:e veckan.

Kurer som kan kombineras med Boldenone : (under muskeluppbyggnad )

1:a veckan 300 mg Deca + Testosterone Enanthate 500 MG

2:a veckan 300 mg Deca + Testosterone Enanthate 500 MG

3:e veckan 300 mg Deca + Testosterone Enanthate 500 MG

4:e veckan 300 mg Deca + Testosterone Enanthate 500 MG

5:e veckan 300 mg Deca + Testosterone Enanthate 500 MG

6:e veckan 300 mg Deca + Testosterone Enanthate 500 MG

7:e veckan 300 mg Boldenone + Testosterone Enanthate 500 MG

8:e veckan 300 mg Boldenone + Testosterone Enanthate 500 MG

9:e veckan 300 mg Boldenone + Testosterone Enanthate 500 MG

10:e veckan 300 mg Boldenone + Testosterone Enanthate 500 MG

11:e veckan 300 mg Boldenone + Testosterone Enanthate 500 MG

12:e veckan 300 mg Boldenone + Testosterone Enanthate 500 MG

13:e veckan 300 mg Boldenone

14:e veckan 300 mg Boldenone

15.:e veckan 300 mg Boldenone

16:e veckan 300 mg Boldenone



Boldenone Trenbolone

Användning av Steroider

Användning av steroider har gjorts på ett omedvetet sätt i vårt land. Användning av steroider på ett omedvetet sätt kan ge fysiska skador. Jag skulle vilja ge er några exemplar om användning av steroider på medvetet sätt.

T.e.x ; Regelbunden användning av Testosterone Enanthate eller Nandrolone Decanoate kommer de naturella hormonerna i vår kropp minskas. P.g.a. preparatena i detta exlemplet har kort ester tar det 6,5 månader för vårt naturella hormon att nå den normala hormonnivån. ( 90 % ) Detta är då ifall man inte använder Pregnyl eller Clomid. Om man använder Pregnyl eller Clomid i slutet av kuren tar det bara 3-4 månader för de naturella hormonen att nå den normala hormonnivån. Jag skulle rekommendera Tribulus och Maca för detta. Efter att ha använt de här preparaterna sjunker de syntetiska testosteronen, och till slut går ur vår kropp totalt. Med detta har vårt produktion av naturella hormoner sjunkit kraftigt. Jag har nu berättat det snabbaste och säkraste vägen att uppnå den normala hormonsnivån.

Dessutom har steroider negativa effekter på levern. Omedvetet användning av dessa preparat kan skada levern p.g.a. giftinverkan som bildas i levern. Under kuren ska man minimalt förbruka 2lt vätska. Dessutom ska man ständigt använda tabletter som innehåller B-vitamin och olika vegetabilisk tabletter för att skydda levern.(Kronärtskocka tablett t.e.x)

När vi påbörjar vår kur är det ytterst viktigt att vi håller koll på tajmingen med injekteringen. Särskilt med preparater som har kort ester såsom Testesterone Propionate, Trenbolone Acetate o.s.v. Ifall preparater som dessa inte injekteras i tid kommer kurens effektivitet att minskas. Dessutom kommer hormonets uppbyggnad att påverkas också. Vi skall inte glömma att påbörja en kur är ett seriöst verk. Kuren måste helt och hållet göras på ett professionellt och vetenskapligt sätt. Att injektera i tid är en av kurens viktigaste bit.

Vissa klagar på att de ”slocknar” efter kuren. Vanligtvis är det de som använder Sustanon och Anapolon produkter som brukar klaga om detta, tack vare dessa preparater(Sustanon och Anapolon produkter) bildar kroppen mycket vätska, och när man slutar använda dessa preparater kommer kroppen att bli av med all vätska. Och då tror man psykiskt att man har blivit mindre. Glöm inte att det vätska som kroppen har bildat är inte muskel. Under kuren kan det bildas vätska, detta är relaterat till vilka preparater man använder under kuren. Men det är viktigt att man bygger upp muskler under tiden kroppen bildar vätska. Faktorer som påverkar detta är ; användning av korrekta preparater, rätt träning, sunt och rätt närigintag. Ifall man inte följer dessa faktorer kommer kroppen bilda vätska istället för muskler.

Jag skulle också vilja skriva angående fettförbränning i samband med steroider. Omedvetet användning av preparater som Efedrin coh Clenbuterol kan skada hjärtat på de som har genetiskt hjärtproblem ifall man använder dem under en lång period. Jag skulle då rekommendera att använda de i små mängder. Glöm aldrig att hälsan kommer i första hand!!


Testosteron

Primobolan