tisdag 23 februari 2010

Användning av Steroider

Användning av steroider har gjorts på ett omedvetet sätt i vårt land. Användning av steroider på ett omedvetet sätt kan ge fysiska skador. Jag skulle vilja ge er några exemplar om användning av steroider på medvetet sätt.

T.e.x ; Regelbunden användning av Testosterone Enanthate eller Nandrolone Decanoate kommer de naturella hormonerna i vår kropp minskas. P.g.a. preparatena i detta exlemplet har kort ester tar det 6,5 månader för vårt naturella hormon att nå den normala hormonnivån. ( 90 % ) Detta är då ifall man inte använder Pregnyl eller Clomid. Om man använder Pregnyl eller Clomid i slutet av kuren tar det bara 3-4 månader för de naturella hormonen att nå den normala hormonnivån. Jag skulle rekommendera Tribulus och Maca för detta. Efter att ha använt de här preparaterna sjunker de syntetiska testosteronen, och till slut går ur vår kropp totalt. Med detta har vårt produktion av naturella hormoner sjunkit kraftigt. Jag har nu berättat det snabbaste och säkraste vägen att uppnå den normala hormonsnivån.

Dessutom har steroider negativa effekter på levern. Omedvetet användning av dessa preparat kan skada levern p.g.a. giftinverkan som bildas i levern. Under kuren ska man minimalt förbruka 2lt vätska. Dessutom ska man ständigt använda tabletter som innehåller B-vitamin och olika vegetabilisk tabletter för att skydda levern.(Kronärtskocka tablett t.e.x)

När vi påbörjar vår kur är det ytterst viktigt att vi håller koll på tajmingen med injekteringen. Särskilt med preparater som har kort ester såsom Testesterone Propionate, Trenbolone Acetate o.s.v. Ifall preparater som dessa inte injekteras i tid kommer kurens effektivitet att minskas. Dessutom kommer hormonets uppbyggnad att påverkas också. Vi skall inte glömma att påbörja en kur är ett seriöst verk. Kuren måste helt och hållet göras på ett professionellt och vetenskapligt sätt. Att injektera i tid är en av kurens viktigaste bit.

Vissa klagar på att de ”slocknar” efter kuren. Vanligtvis är det de som använder Sustanon och Anapolon produkter som brukar klaga om detta, tack vare dessa preparater(Sustanon och Anapolon produkter) bildar kroppen mycket vätska, och när man slutar använda dessa preparater kommer kroppen att bli av med all vätska. Och då tror man psykiskt att man har blivit mindre. Glöm inte att det vätska som kroppen har bildat är inte muskel. Under kuren kan det bildas vätska, detta är relaterat till vilka preparater man använder under kuren. Men det är viktigt att man bygger upp muskler under tiden kroppen bildar vätska. Faktorer som påverkar detta är ; användning av korrekta preparater, rätt träning, sunt och rätt närigintag. Ifall man inte följer dessa faktorer kommer kroppen bilda vätska istället för muskler.

Jag skulle också vilja skriva angående fettförbränning i samband med steroider. Omedvetet användning av preparater som Efedrin coh Clenbuterol kan skada hjärtat på de som har genetiskt hjärtproblem ifall man använder dem under en lång period. Jag skulle då rekommendera att använda de i små mängder. Glöm aldrig att hälsan kommer i första hand!!


Testosteron

Primobolan



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar